Decizia C.M.R. nr. 12/2018 privind reglementarea sistemului național de educație medicală continuă, a criteriilor și normelor de acreditare a furnizorilor de educație medicală continuă, precum și a sistemului procedural de evaluare și creditare a activită

Decizia C.M.R. nr. 12/2018 privind reglementarea sistemului național de educație medicală continuă, a criteriilor și normelor de acreditare a furnizorilor de educație medicală continuă, precum și a sistemului procedural de evaluare și creditare a activităților de educație medicală continuă adresate medicilor.


Art. 5
  • Medicii aflați în activitate trebuie să acumuleze un număr minim de 200 de credite EMC/5 ani, din momentul înscrierii în C.J.M..
  • Pentru a respecta principiul continuității educației medicale, medicii prevăzuți la Alin. (1) vor acumula minimul 25 de credite EMC/an.
  • În cazul în care nu se realizează numărul minim de credite EMC în termenul prevăzut la Alin. (1), calitatea de membru al CMR, respectiv dreptul de a exercita profesia se suspendă până la realizarea acestuia conform prevederilor legale.

Art. 6
  • Creditele EMC trebuie să fie acumulate prin participarea la programe de EMC formale sau nonformale preponderent în domeniul de specialitate.
  • Se admite ca maximum o treime din numărul minim de credite să fie reprezentată de activități educaționale din alte domenii de specialitate, în afara specialității de bază.

Contact

Bld. Stadionului, nr. 7
Telefon/Fax: 0238/718921
e-mail: cjmbuzau@gmail.com

Program

LUNI - JOI: 1000 - 1500
VINERI: 800 - 1200

 

Cont BANCA TRANSILVANIA
RO67BTRL01001205K74364XX

Colegiul Judeţean al Medicilor Buzău Colegiul Medicilor din România