Conferința ”C.M.R. ÎN DIALOG”

Bună ziua stimați colegi,

Colegiul Medicilor din România dă astăzi startul seriei de conferințe ”C.M.R. ÎN DIALOG”, care are ca obiectiv dezvoltarea unei platforme de discuții la nivel național cu principalele instituții și actorii implicați în sistemul de sănătate, platformă în cadrul căreia vor fi abordate cele mai importante teme pentru dezvoltarea profesiei medicale și a sistemului medical românesc.

Primul eveniment din această suită de dezbateri va avea loc în această seară, de la ora 18:30: ”Medicii în Dialog cu Politicienii: Perspective Legislative pentru Sănătatea Românilor”.

Am invitat la acest eveniment reprezentanți ai tuturor partidelor parlamentare – medici aleși în Parlament și membri ai comisiilor de sănătate din cele două camere – iar majoritatea au acceptat. De asemenea, ni se vor alătura reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, Ministerului Sănătății și un europarlamentar, care face parte din Comisia pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară a Parlamentului European.

Prin proiectul ”C.M.R. ÎN DIALOG”, doresc să poziționăm Colegiul Medicilor din România ca un partener activ de dialog la nivel instituțional pe teme care privesc atât corpul medical, cât și Sănătatea românească.

Evenimentul de astăzi dorește să pună bazele unui dialog constructiv pe problemele cu care se confruntă medicii din România în raport cu sistemul de sănătate și să identifice posibile soluții de ordin legislativ.

Conferința va fi transmisă live, pe pagina de Facebook a Colegiului Medicilor din România, la adresa https://www.facebook.com/events/860971074759960/

Dacă veți considera oportun, vă rugăm să distribuiți evenimentul pe conturile de Facebook ale colegiilor dumneavoastră teritoriale sau ale dumneavoastră.

Vă mulțumim și vă aștept alături de noi online.

Împreună vom putea face un Colegiu al Medicilor activ și implicat în viața membrilor săi pentru dezvoltarea profesiei medicale.

Cu prietenie și considerație,
Dr. Daniel Coriu
Colegiul Medicilor din România Colegiul Judeţean al Medicilor Buzău